Ota yhteyttä puhelimitse: 010 322 0670
Turun Apupyörältä nostotyöt asennusnostureilla sekä mininosturilla

Turun Apupyörältä nostotyöt asennusnostureilla sekä mininosturilla

Palvelemme teitä 100- sekä 30-tonnimetrisillä asennusnostureilla sekä tela-alustaisella mininosturilla. Lisävarusteena nostureihin on saatavilla myös imukuppinostimet, joilla hoituu ikkunanostot sekä Paroc-elementtien asennukset. Kalustossamme on myös henkilönostokori sekä perävaunu suurempien tavaramäärien kuljettamiseen. Nostokalustomme on nykyaikaista ja henkilökuntamme koulutettua. Iloinen asiakaspalvelu tulee aina kaupan päälle.

Nosturi on avuksi monessa hankkeessa; asennusnosturi on korvaamaton apu omakotirakentajan työmaalta suurempiinkin rakennusprojekteihin sekä erilaisiin yksittäisiin siirto- ja nostotarpeisiin. Mininosturilla voimme nostaa jopa sisätiloissa. Säästä itseäsi sekä aikaasi ja tilaa meiltä nosto tavaroillesi. Mitä tahansa haluatkin nostaa tai kuljettaa, ota yhteyttä meihin, ja keskustellaan yhdessä sinulle järkevimmästä ratkaisusta.

Kalustomme:

100-tonnimetrinen asennusnosturi.

30-tonnimetrinen asennusnosturi. Kun iso nosturimme on turhan järeä, voidaan tällä nosturilla hoitaa kuljetukset ja nostot.

Hoeflon C10 tela-alustainen mininosturi. Tämä nosturi menee haastavampaankin maastoon ja auttaa usein silloin, kun isolla nosturilla ei pääse lähelle. Koneen leveys ainoastaan 80cm, eli tämä mahtuu oviaukosta! Myös esim. saarikohteet onnistuu!


Nosturien lisävarusteet:

Imukuppinostimet

Kalustossamme on imukuppinostimet käytettäväksi ikkuna-asennuksiin sekä Paroc-elementtiasennuksiin. Imukupin avulla voimme nostaa ikkunoita aina 600 kilon painoon asti. Kauttamme saat tarvittaessa ikkunanostojen lisäksi myös koko ikkuna-asennuksen avaimet käteen -periaatteella.

Henkilönostokori

Nosturiimme on saatavana myös henkilönostokori. Henkilönostokori on korvaamaton apu, kun työstettävä kohde sijaitsee korkealla. Nostokorissamme voi työskennellä kaksi henkilöä samaan aikaan. Nostokori on kätevä esimerkiksi sähkö- ja valaisinasennuksissa, erilaisissa kattotöissä ja lumenpudotuksissa sekä oksien katkomisessa ja puun kaadossa.

Perävaunu

Asennusnostureillamme voidaan vetää perävaunuamme, eli suurempikin tavaramäärä voidaan kuljettaa helposti perille. Kärryssä on myös merikonttien pikalukot ja kyytiin mahtuu kaksi 20 jalan merikonttia.

Kuljetamme ja vuokraamme myös vaihtolavat

Kysy lisää 044 33 33 301


Mihin nosturia sitten tarvitaan?

Nostamme mm. rakennuksilla erilaisia tavaroita, kuten kattotuolit, elementit, katemateriaalit, harkot ja telineet. Voimme toimittaa rakennusmateriaalisi sinulle suoraan rautakaupasta ja nostaa ne haastavampaankin paikkaan. Toimitamme tarvittaessa myös multaa, kiviä, haketta tai muita puutarhamateriaaleja suursäkeissä tai lavoilla.

Lisäksi kalustollamme onnistuvat erilaisten konttien, vaihtolavojen ja työmaakoppien sekä leikkimökkien, grillikotien ja kylpypaljujen nostot ja kuljetukset. Ota yhteyttä ja kysy, voimmeko auttaa sinua nostotarpeissasi!

Kaikki nostot yhdestä numerosta 044 33 33 301

Nosturivuokrauksessa noudatamme Infra ry:n ajoneuvonostureiden vuokrauksen yleisiä sopimusehtoja. Kaikki nosturimme vuokraamme aina ammattitaitoisen kuljettajan kanssa.

INFRA_ajoneuvonostureiden_vuokrauksen_yleiset_ehdot.pdf

 

PYYDÄ TARJOUS Pyydä tarjous klikkaamalla tästä tai sähköpostitse info@apupyora.fi
Puhelimitse:
010 322 0670