Ota yhteyttä puhelimitse: 010 322 0670
Turun Apupyörältä nostotyöt asennusnosturilla

Turun Apupyörältä nostotyöt asennusnosturilla

Hoidamme haastavatkin nostotyöt niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Osaava henkilökuntamme sekä 100-tonnimetrinen nosturimme takaavat onnistuneet nostot. Nosturin ulottuvuus on 34metriä. Nosturiin on saatavilla myös imukuppinostin ja henkilönostokori. Iloinen asiakaspalvelu tulee aina kaupan päälle.

Nosturi on avuksi monessa hankkeessa; asennusnosturi on korvaamaton apu omakotirakentajan työmaalta suurempiinkin rakennusprojekteihin sekä erilaisiin yksittäisiin siirto- ja nostotarpeisiin. Säästä itseäsi sekä aikaasi ja tilaa meiltä nosto tavaroillesi. Mitä tahansa haluatkin nostaa tai kuljettaa, ota yhteyttä meihin, ja keskustellaan yhdessä sinulle järkevimmästä ratkaisusta.

TULOSSA KESÄKUUSSA 2018!

Hoeflon C10 tela-alustainen mininosturi. Tämä nosturi menee haastavampaankin maastoon ja auttaa usein silloin, kun isolla nosturilla ei pääse lähelle.

30-tonnimetrinen asennusnosturi
. Kun iso nosturimme on turhan järeä, voidaan tällä nosturilla hoitaa kuljetukset ja nostot.

Kysy lisää 044 33 33 301


Mihin nosturia tarvitaan?

Nostamme mm. rakennuksilla erilaisia tavaroita, kuten kattotuolit, taloelementit, katemateriaalit, harkot ja telineet. Voimme toimittaa rakennusmateriaalisi sinulle suoraan rautakaupasta ja nostaa ne haastavampaankin paikkaan. Toimitamme tarvittaessa myös multaa, kiviä, haketta tai muita puutarhamateriaaleja suursäkeissä tai lavoilla.

Lisäksi kalustollamme onnistuvat erilaisten konttien ja työmaakoppien sekä leikkimökkien, grillikotien ja kylpypaljujen nostot ja kuljetukset. Ota yhteyttä ja kysy, voimmeko auttaa sinua nostotarpeissasi!

Imukuppinostin lasiasennuksiin

Kalustossamme on imukuppinostin ikkuna-asennuksiin. Imukuppinostimen avulla suuremmatkin ikkunat on mahdollista asentaa helposti ja vaivattomasti. Imukupin avulla voimme nostaa ikkunoita aina 600 kilon painoon asti. Kauttamme saat tarvittaessa myös koko ikkuna-asennuksen avaimet käteen -periaatteella.

Henkilönostokori

Nosturiimme on saatavana myös henkilönostokori. Henkilönostokori on kätevä apu, kun työstettävä kohde sijaitsee korkealla. Nostokorissamme voi työskennellä kaksi henkilöä samaan aikaan. Nostokori on kätevä esimerkiksi sähkö- ja valaisinasennuksissa, erilaisissa kattotöissä sekä oksien katkomisessa ja puun kaadossa.

Kaikki nostot yhdestä numerosta 044 33 33 301

PYYDÄ TARJOUS Pyydä tarjous klikkaamalla tästä tai sähköpostitse info@apupyora.fi
Puhelimitse:
010 322 0670