Ota yhteyttä puhelimitse: 010 322 0670
Turun Apupyörältä nostotyöt asennusnosturilla sekä kahdella mininosturilla

Turun Apupyörältä nostotyöt asennusnosturilla sekä kahdella mininosturilla

Palvelemme teitä 30-tonnimetrisellä asennusnosturilla sekä kahdella tela-alustaisella mininosturilla. Lisävarusteena nostureihin on saatavilla myös imukuppinostimet, joilla hoituu ikkunanostot sekä Paroc-elementtien asennukset. Mininosturit ovat nyt vuokrattavissa myös ilman kuljettajaa. Tällöin saat nosturin käyttöön kattavan perehdytyksen. Suosittelemme kuitenkin vuokraamista kuljettajan kanssa, sillä osaavissa käsissä työskentely on myös usein nopeampaa ja tehokkaampaa.


Nosturi on avuksi monessa hankkeessa; asennusnosturi on korvaamaton apu omakotirakentajan työmaalta suurempiinkin rakennusprojekteihin sekä erilaisiin yksittäisiin siirto- ja nostotarpeisiin. Mininosturilla voimme nostaa jopa sisätiloissa. Säästä itseäsi sekä aikaasi ja tilaa meiltä nosto tavaroillesi. Mitä tahansa haluatkin nostaa tai kuljettaa, ota yhteyttä meihin, ja keskustellaan yhdessä sinulle järkevimmästä ratkaisusta.

Kalustomme:

30-tonnimetrinen asennusnosturi. Kompakti tehopakkaus, jolla ulottuvuus 27 metrin luokkaa. Nosturissa on myös vaihtolavalaitteet ja erilaiset kuljetukset onnistuvat myös.


Hoeflon C10 tela-alustainen mininosturi. Tämä nosturi menee haastavampaankin maastoon ja auttaa usein silloin, kun isolla nosturilla ei pääse lähelle. Mininosturin leveys on ainoastaan 80cm, eli tämä mahtuu oviaukosta! Mininosturilla onnistuu myös erilaiset saarikohteet ja kerrostalon tai teollisuusrakennusten katolla tehtävät työt.Jekko SPX 532 tela-alustainen mininosturi. Hoeflonia hieman pienempi mininosturi, joka tarjoaa huomattavan nostokyvyn suhteessa sen painoon, mittoihin ja tuenta-alueeseen. Pieni tehopakkaus, joka Hoeflonin tavoin mahtuu 80 cm oviaukosta ja kulkee haastavissakin maastoissa.

Nosturien lisävarusteet:

Imukuppinostimet

Kalustossamme on imukuppinostimet käytettäväksi ikkuna-asennuksiin sekä Paroc-elementtiasennuksiin. Imukupin avulla voimme nostaa ikkunoita aina 600 kilon painoon asti. Kauttamme saat tarvittaessa ikkunanostojen lisäksi myös koko ikkuna-asennuksen avaimet käteen -periaatteella. 

Kuljetamme ja vuokraamme myös vaihtolavat

Kysy lisää 044 33 33 301


Mihin nosturia sitten tarvitaan?

Nostamme mm. rakennuksilla erilaisia tavaroita, kuten kattotuolit, elementit, katemateriaalit, harkot ja telineet. Voimme toimittaa rakennusmateriaalisi sinulle suoraan rautakaupasta ja nostaa ne haastavampaankin paikkaan. Toimitamme tarvittaessa myös multaa, kiviä, haketta tai muita puutarhamateriaaleja suursäkeissä tai lavoilla.

Lisäksi kalustollamme onnistuvat erilaisten konttien, vaihtolavojen ja työmaakoppien sekä leikkimökkien, grillikotien ja kylpypaljujen nostot ja kuljetukset. Ota yhteyttä ja kysy, voimmeko auttaa sinua nostotarpeissasi!

Kaikki nostot yhdestä numerosta 044 33 33 301

Nosturivuokrauksessa noudatamme Infra ry:n ajoneuvonostureiden vuokrauksen yleisiä sopimusehtoja.


INFRA_ajoneuvonostureiden_vuokrauksen_yleiset_ehdot.pdf

 

PYYDÄ TARJOUS Pyydä tarjous klikkaamalla tästä tai sähköpostitse info@apupyora.fi
Puhelimitse:
010 322 0670